Bataafse Republiek

Al sinds 1798 het enige wettige (neder)land!

Login

Bezoekers

We hebben 26 gasten en geen leden online

Rechtbank Arnhem, 13 juli, 15.45 uur.
Een zaak van een vrije mens tegen een dochteronderneming van Interbank BV, die een volle publieke tribune verdient.
Want het gaat om het stiekem doorverkopen van een geldlening en ondertussen tussen een veel te hoge rente gewoon betalingen afpersen alsof de bank nog steeds juridisch eigenaar van de lening is.
Vanaf 14.30 uur verzamelen we in Café Dudok tegenover de rechtbank en ook na afloop zullen we daar zeker nog terugkomen om een feestje te bouwen.
We hopen veel van jullie daar te zien!
Meer info in Vrijbrief nr. 46

Donderdagmiddag 13 juli, rechtbank Arnhem om 15.45 uur

Een vrije mens tegen Eurofintus Finance BV, onderdeel van Interbank BV.
Een kantelmoment en beslist de moeite waard om bij aanwezig te zijn op de publieke tribune op deze openbare zitting.
De kern: deze bank, die de lening gesecuritiseerd (doorverkocht) heeft, is geen juridisch eigenaar meer van deze lening, maar gedraagt zich (tot nu toe) alsof zij nog steeds de eigenaar is van het contract en probeert geldbedragen op te eisen, die haar niet toebehoren.

We zijn al een aantal jaren met de fraude met geldleningen, het scheppen van geld uit het Niets en het Rente-uitbuitprincipe bezig. Met aanvankelijk weinig succes, omdat de bankwereld haar fraude bijzonder goed verstopt en de financiële belangen (700 miljard euro in Nederland) enorm groot zijn.
Nog niet eerder hebben we dit systeem zo ver kunnen ontrafelen.

Op 9 januari in rechtbank Eindhoven behaalden we onze eerste overwinning. Een magere weliswaar, om dat de bank razendsnel tijdens de zitting een geheime schikking voorstelde. Maar voor ons een teken dat we op het goede spoor zitten.

Nu gaat het alsnog gebeuren en we kijken er halsreikend naar uit.
Vanaf 14.30 uur verzamelen we in Café Dudok, Koningstraat 40. Daar is alvast een voorbeschouwing en na afloop van de zitting zullen we daar zeker terug komen om een "aanslag" te plegen op hun voorraad appelgebak met slagroom :-) .

Deze zitting is als signaal naar de bankwereld heel belangrijk en daarom zal een uitpuilende publieke tribune ook voor rechter M.P.C.J. van Bavel een krachtig signaal zijn.
Ik roep jullie allen op om, als het maar even kan, bij deze zitting aanwezig te zijn.
Laat even weten op ons mailadres met hoeveel mensen je komen gaat. Ben je verhinderd, laat het ook even weten; die mailtjes gaan als een soort steunbetuiging "mee".